Memleket müdafaasında canını ortaya koyarak mücadele eden Gazileri onurlandırmak amacı ile her yıl gerçekleştirilen 19 Eylül Gaziler Günü dolayısı ile Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinde tedavi gören Kıbrıs Gazisi Cahit Önder ve eşini ziyaret eden Hastane Başhekimi Hasan Keser Gaziler Gününü kutladı. 

Sağlık Bakım Hizmetleri Sibel Yiğit, Mali İşleri Müdürü Erkan Can, Destek Kalite Müdürü Yusuf Karaca, Sağlık Bakım Hizmetleri Birim Sorumlusu Ebru Efendioğlu’nun da bulunduğu ziyarette Başhekim Hasan Keser, tedavi gören Gazi ve eşine çiçek takdim ederek hem Gaziler gününü kutladı, hem de geçmiş osun dileklerini iletti.

Kıbrıs Gazisi Gaziler Günü'nde vefat etti Kıbrıs Gazisi Gaziler Günü'nde vefat etti

Ziyarete ilişkin bir açıklama yapan Başhekim Keser  ‘’Cumhuriyetin ilanından 50 yıl sonra ordumuzun deniz aşırı bir zaferle biten amfibik harekatla Kıbrıslı soydaşlarımıza barış getirmiştir. Bu nedenle Kıbrıs gazilerimizin gönlümüzdeki yeri başkadır. Bu anlamlı günde Kıbrıs Gazilerimiz başta olmak üzere tüm gazilerimizin bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum. Onlara fedakarlıklarından dolayı minnettarız” dedi.

Muhabir: Cuma Deren