Yakalama Haberleri

yakalama haberleri ve güncel yakalama gelişmeleri, yakalama ile ilgili tüm video, yakalama fotoğrafları ve yakalama haberleri Çanakkale Boğaz Gazetesi sitemizde


Asayiş

Çanakkale'nin komşu ilinde jandarma ekipleri gerçekleştirdikleri son bir haftada yaptıkları asayiş denetimlerinde hapis cezası bulunan 38 şahsı yakaladı.

Asayiş

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince lastik bot içerisinde 9'u çocuk 17 kaçak göçmen yakalandı.

Asayiş

Çocuğunun gözü önünde eşini darp eden adam polis ekipleri tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Asayiş

Oyun oynayan iki kız çocuğuna istismarda bulunan şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Asayiş

İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Murat Yakupoğlu’nun tabancayla öldürülmesiyle ilgili olarak aranan şüpheli, jandarma ekiplerince yakalandı.

Asayiş

Çanakkale'nin komşu ilçesinde yasa dışı yollarla Yunanistan’ın Midilli Adası’na gitmek isteyen 33’ü çocuk, 44 düzensiz göçmen yakalandı.

Asayiş

Çanakkale'de Terör Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olma suçundan 7...

Asayiş

Bir milletvekilline ait araçta çok sayıda gümrük kaçağı yaklaşık 2 milyon TL değerinde elektronik sigara aparatı ele geçirildi.

Asayiş

Çeşitli suçlardan aranması olan 18 şüpheli yakalandı, 9’u çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Asayiş

Yol verme sebebiyle çıkan silahlı kavgada 1 kişiyi tabancayla vurarak öldüren ağabey ve kardeşi, jandarma ekiplerince yakalandı.

Asayiş

1’nci derece arkeolojik sit alanında kaçak kazı yapan 9 kişi, düzenlenen operasyonda suçüstü yakalandı.

Asayiş

Bir ayda motosiklet hırsızlığı ve silahlı yaralama gibi 13 ayrı suçtan aranan A.Ç, jandarma ekiplerince yakalandı.