Tutuklandı Haberleri

tutuklandı haberleri ve güncel tutuklandı gelişmeleri, tutuklandı ile ilgili tüm video, tutuklandı fotoğrafları ve tutuklandı haberleri Çanakkale Boğaz Gazetesi sitemizde


Asayiş

Ablasını bıçaklayarak öldüren, eniştesi ve iki yeğenini de yaralayan zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gündem

Eski eşinin selasını okutup, "Tehdit değil, mizah amaçlı yaptım" diyen zanlı tutuklandı

Asayiş

Beyoğlu'nda ticari taksiden indikten sonra rastgele ateş açan şahıs, sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ulusal

TEM Otoyolu’nun Kocaeli-Sakarya geçişinde 3 kişinin öldüğü kazaya ilişkin minibüs sürücüsü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş

Mersin’de terörist başı ’Abdullah Öcalan’ sloganları eşliğinde sahil kenarında halay çeken gruptan gözaltına alınan 10 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Asayiş

Aralarında araç alım satımından kaynaklı 400 bin liralık alacak verecek meselesi olan şahsı tabancayla başından vurup ağır yaralayan zanlı çıkarıldığı...

Gündem

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, polisin 'dur' ihtarına uymayarak otomobille kaçan ve yakalandıktan sonra polise mukavemet gösteren 2 kişi tutuklandı.

Asayiş

Bilirkişilerin raporu doğrultusunda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 2 mühendis tutuklanarak cezaevine gönderildi

Asayiş

Cansız bedeni 20 gün sonra bulunan ve kayınbiraderi tarafından öldürüldüğü ortaya çıkan şahsın cinayetinde 6 kişi tutuklandı.