Hava durumu Haberleri

hava durumu haberleri ve güncel hava durumu gelişmeleri, hava durumu ile ilgili tüm video, hava durumu fotoğrafları ve hava durumu haberleri Çanakkale Boğaz Gazetesi sitemizde


Gündem

Meteoroloji Çanakkale için önümüzdeki günlere ilişkin hava durumu tahminlerini yayınladı.

Gündem

Çanakkale merkezde ve ilçelerinde, Meteoroliji 2. Bölge Müdürlüğü tahminlerini göre sıcaklıklar artıyor.

Gündem

Meteoroliji 2. Bölge Müdürlüğü tahminlerini yenileyerek Çanakkale kent genelinde 2 gün yağışlı olacağının bildirdi.

Gündem

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, Çanakkale'de hava sıcaklıkları önümüzdeki günlerde ciddi bir artış gösterecek.

Gündem

Meteoroloji yeni haftaya yönelik hafta tahminlerini kısa bir süre önce paylaştı. Bakın Çanakkale’de hava durumu nasıl olacak?

Gündem

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden yapılan sıcaklık tahminlerine göre Çanakkale ve genelinde hava sıcaklıkları artarak yükseleceği bildirildi.

Gündem

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden yapılan tahminlere göre Çanakkale'de hafta sonu sıcaklıklar etkisini artırarak sürdürecek.

Gündem

Çanakkale merkez ve ilçelerini bu hafta yüksek sıcaklıklar etkisini gösterirken Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden hava tahminlerini yeniledi.

Gündem

Çanakkale'de mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava  sıcaklıkları Çanakkale merkezde  ve ilçelerinde çöl sıcaklıklarına çevirecek.

Gündem

Çanakkale'de mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklarından sonra Meteoroliji 2. Bölge Müdürlüğünden yağmur tahmini yapıldı.

Gündem

Türkiye genelinde etkili olan sıcak hava artarak devam edecek. Beş büyük kentte de pazartesi hava daha sıcak olacak.

Gündem

Çanakkale'nin bazı kesimlerinde bugün için sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.