Gönen Haberleri

Gönen haberleri ve güncel Gönen gelişmeleri, Gönen ile ilgili tüm video, Gönen fotoğrafları ve Gönen haberleri Çanakkale Boğaz Gazetesi sitemizde


Asayiş

Balıkesir’in Gönen ilçesinde seyir halindeki otomobile yabancı bir cismin çarpması sonucu meydana gelen tek taraflı trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Asayiş

İki aracın kafa kafaya çarpışması neticesinde meydana gelen çift taraflı trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Asayiş

Balıkesir’in Gönen ilçesinde babası Murat Sevilen tarafından boğularak öldürülen Eylem Sevilen gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Asayiş

Balıkesir’de Gönen Çayı’na girerek kaybolan 24 yaşındaki cansız bedenine ulaşıldı. Bu sabah devam eden arama-kurtarma çalışmalarında gencin cansız bedenine ulaşıldı.

Asayiş

Balıkesir'in Gönen ilçesinde inşaatta elektrik işçisi olarak çalışan İsmail Balkaya 9 metre yükseklikten düşerek hayatını kaybetti.

Asayiş

Balıkesir’in Gönen ilçesinde Bandırma karayolu üzerinde tır ile otomobilin çarpıştığı trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken 1 kişi yaralı olarak...