Geleneksel Haberleri

Geleneksel haberleri ve güncel Geleneksel gelişmeleri, Geleneksel ile ilgili tüm video, Geleneksel fotoğrafları ve Geleneksel haberleri Çanakkale Boğaz Gazetesi sitemizde


Gündem

Çanakkale Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çanakkale Seramik Müzesi, Bayramiç Belediyesi’nin bu yıl 28.’sini düzenlediği İda Kültür ve...

Gündem

Bozcaada’da adaya gelen Rum misafirler için her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen karşılama töreni bu yıl da gerçekleşti.

Gündem

Kepez Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla her yıl düzenlediği geleneksel aşure ikramını bu yıl da gerçekleştirdi.

Gündem

Çanakkale'nin yeni trendi 'Şalvar Gecesi' geleneksel ve kültürel zenginlikleri gözler önüne seriyor.

Gündem

Çanakkale Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Muharrem Ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Gündem

Çanakkale Belediyesi, her yıl Muharrem Ayı'nda geleneksel olarak düzenlediği aşure ikramını bu yıl da gerçekleştirecek.

Gündem

Çanakkale Belediyesi’nin bu yıl gerçekleştirdiği geleneksel açık hava sinema etkinliklerinin ikincisi Barış Kafe’de düzenlendi.

Gündem

Çanakkale'nin Terzialan Beldesi'ne bağlı Çakmakçayır Mahallesi, geleneksel mevlidi şerif programıyla yine bir araya geldi.

Gündem

Çanakkale'nin kadınları, geleneksel ve modern unsurları bir araya getirerek yeni bir eğlence trendi olan 'Şalvar Geceleri'ne imza atıyor.

Gündem

Çanakkale'nin zengin mutfak kültürü, düzenlenen özel bir etkinlikle yeniden gündeme geldi.

Gündem

Çanakkale'de her yıl büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen geleneksel köy hayırları, halkın yoğun katılımıyla devam ediyor.

Gündem

Çan Hacı Fatma Bodur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Türk Mutfağı Haftası'nı Yaprak Sarma Festivali ile kutladı.