CHP’li Biga İl Genel Meclis Üyesi Levent İrez, dün ani bir şekilde yaşama veda etti. Vefatı Çanakkale siyasetini adeta yasa boğdu. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrasında geçtiğimiz hafta ilk kez toplanan İl Genel Meclisi Nisan ayı toplantılarına katılamayan İrez için bugün sabah saatlerinde İl Özel İdaresi önünde cenaze töreni düzenlendi.

Törene Çanakkale Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, CHP İl Başkanı Levent Gürbüz, İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Halil Ertuğrul, il genel meclisi üyeleri katıldı.

İl Genel Meclis Başkanı Halil Ertuğrul ‘un yaptığı konuşmada, "Sözün bittiği anlar vardır. Bugün o anlardan biri. Levent ağabeyimle bir kere toplantı yaptım. Hiç çalışma fırsatı bulamadım. Ona çok üzülüyorum. Çok güzel işler yapacaktık kendisiyle ama biz İl Genel Meclisi olarak güzel işler yapacağız. O bizi yukarıdan izleyecek. Herkese başsağlığı diliyorum" dedi.

Daha sonra dua edilerek, merhum İl Genel Meclisi Üyesi Levent İrez’in cenazesi Biga ilçesine uğurlandı. İrez, Kurşunlu caminde Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında Biga Karaçayır mezarlığında toprağa verilecek.

Çanakkale siyasetini şok eden ölüm! Çanakkale siyasetini şok eden ölüm!


Kaynak: Senem Erdem İnal