AK Parti Çanakkale İl Başkanı Göktürk toplantıda yaptığı konuşmada Görevde olduğu süre içerisinde yaptığı çalışmalar konusunda bilgiler verdi. Göktürk, bu kısa süreç içerisinde teşkilat yenileme ve düzenleme çalışmalarına ağırlık verdiğini ve teşkilatları yeniden yapılandırıldığını ifade ederek “Uzun zamandır bir araya gelmek istiyoruz ama yoğun kongre programlarımızdan dolayı bir türlü bu fırsatı yakalayamadık. Malumunuz biz Eylül 20'sinde Bu görevi devraldık devraldığımız günden itibaren teşkilatımızı yenilemeye çalışıyoruz. Öncelikle il yönetimimiz başlamak üzere Güçlü kuvvetli bir kadro kurduğumu inanıyorum. Hem Çanakkale'de karşılığı olan kardeşlerimiz hem meslek itibariyle hem sosyal yapı itibariyle çok düzgün bir yönetim kurduğumu inanıyorum. Bütün ilçelerimizden de yanımıza arkadaşlarımızı aldık. Bütün ilçelerimizden gelen isimlerle birlikteyiz. Bunun akabinde diğer ilçelerimizi de tekrardan bir düzene sokmaya çalıştık. İlçe başkanlarımızın birçoğunu değiştik,  köklü değişiklikler yaptık. ilk bu değişiklikleri yaptığımız zaman  tabii ufak bir görüş ayrılıkları olabiliyor. Gün geçtikçe yaptığımız değişiklikler hakikaten çok faydalı ve önemli olduğunu da görüyoruz.  İlçelerimize atadığım yeni arkadaşlarımızın kongrelerini yaptığımız yeni arkadaşlarımızın çok iyi bir karşılık bulduğunu görüyoruz. Güzel de kadrolar kurdular bunun akabinde tekrar gençlik kollarımızı bir gözden geçirdik İl Gençlik Kolları başkanımızı değiştirdik. İlçelerimizdeki gençlik kolları başkanlarımızın birçoğunu değiştirdik. Bunun akabinde ise kadın kollarında değişikliklere gittik çok iyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyoruz.”dedi.

“ÖNCELİĞİMİZ ÇANAKKALE’YE FAYDALI OLMAK”

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Ömer Faruk Göktürk Çanakkale’de hedeflerinin Çanakkale’ye hizmet etmek olduğunu ifade ederek Tabii bu kadroyu kurarken hedeflediğimiz bir şey var. Çanakkale’ ye çok faydalı olmak. Bu bizim önceliğimiz Tabii bu faydalı olmanın arkasında hem vatanımıza hem milletimize hizmet etmek. Oy toplamak istiyor isek bunun yolunun da  Çanakkale' mize hizmet etmekten geçtiğine inanıyoruz. Bunu da yapmak için elimizden geleni yapacağız. Tabii bu son 3-4 ayda  görevimizi devraldığımız günden itibaren Çanakkale'nin sorunlarıyla çok haşır neşir  olamadık. Zira bu kongreler ve kongre süreci, teşkilatlarımız yenilemek epey bir zamanımızı. Dolayısıyla birçok konuya henüz eğilemedik. Allah nasip ederse bu ayın 25'inde il kongremizi hep birlikte coşkulu bir şekilde icra edeceğiz Onun akabinde ise görevimiz ne ise yani bir il başkanı bir ve il teşkilatı ne yapması gerekiyorsa bunu hakkıyla ifa etmeye çalışacağız. Çanakkale’ye sağlıklı hizmet etmeyi sağlıklı işler yapmayı doğru olmayı dürüst, Çanakkale için faydalı olabilecek her bir şeyi yapmayı, biz ekibimizle birlikte hedefliyoruz. Bu yapılacak işlerinde planlarını şu andan itibaren kurmaya başladık. Notlarımızı alıyoruz. Toplantılarımızda istişare yapmak kaydıyla neler yapmamız gerektiğini, nerelerde eksiklerimiz olduğunu, insanların vatandaşlarımızın Çanakkalelilerimizin bizlerden neler beklediğini tespit etmeye çalışıyoruz. Bununla ilgili sıkı bir çalışma içine gireceğimizden l emin olabilirsiniz. Şimdi bunu yaparken de bütün STK' larımızla, bütün derneklerimiz, bütün kurumlarımızla bütün diğer partilerle bütün vatandaşlarımızla çok iyi bir uyum içinde olmak mecburiyetindeyiz bu uyumu tesis etmek için bizim öncelikle kendi içimizdeki uyumu çok iyi bir şekilde yakaladığım inanıyorum.

“MİLLETVEKİLİMİZ AYHAN GİDER’DEN GÜÇ ALIYORUZ”

"2025 yılında bin 381 engelli öğretmenimizin atamasını yapıyoruz" "2025 yılında bin 381 engelli öğretmenimizin atamasını yapıyoruz"

İl teşkilatı olarak Çanakkale’ deki sorunların çözülmesi için AK Parti Çanakkale milletvekilinden güç alarak sorunları çözmek için çalıştıklarının da altını çizen Göktürk “AK Parti Çanakkale Milletvekilimiz Ayhan giderde toplantımıza katılacaktı ama yoğun işlerinden dolayı katılamadı. Milletvekilimiz de çok güzel bir uyum içindeyiz. Fikirlerimizi ortaya koyup düşüncelerimizi ortaya koyup doğruları yakalama ardından hep istişare halindeyiz. Milletvekilimiz  Ankara'da bizim istediklerimizi, bizim talep ettiklerimizi bizim eksik gördüklerimizi Milletvekilimize  aktarıyoruz. Milletvekilimiz Ayhan Gider’ de elinden geleni yapmak kaydıyla bu eksikleri gidermeye çalışıyor. En kısa sürede bizlerden sağlıklı bir hizmet alındığını, sağlıklı bir siyaset yapıldığını inşallah Hep birlikte göreceğiz.” dedi.

“GENÇLERİMİZE ÖRNEK OLMAK GİBİ BİR GÖREVİMİZDE  VAR”

Göktürk Ak parti İl Başkanı ve yönetimi olarak bir başka görevlerinin de genç siyasetçilere örnek olmak olduğunu ifade ederek konuşmasında Gençlerimize de özellikle şunu söylüyorum. Bunu kendi ekibim adına da söyleyebileceğim inanıyorum çünkü gerçekten güzel bir ekip Allah selamet versin. Gençlere şunu söylüyorum Ben nereye gidersem sen gidebilirsin, ben ne yapıyorsam sen de onu yapabilirsin, ben ne yapmıyorsam sen de onu yapamazsın. Biz bu manada Özellikle gençlerimize de örnek olmaya çalışacağız. Örnek bir il teşkilatı ile birlikte, mahalle teşkilatlarımız, köy temsilcilerimizle birlikte kadın kollarımızla birlikte gençlik kollarımızla birlikte örnek bir teşkilat olma adına elimizden geleni yapacağız. 25 Ocak 2025 Cumartesi günü ilk kongremiz var. Kongremizde hep birlikte olmak coşkulu bir atmosferde AK Parti'nin gerçekten ne olduğunu Çanakkale'de neler yapabileceğini görme adına kongre salonunda olunması olunması bizleri mutlu edecektir. Kongremize Milli Eğitim Bakanı Dr. Yusuf Tekin, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Ak Parti Milletvekilleri, davetliler ve partililerimiz katılacak.”dedi.

Muhabir: Ogün İnal