Çanakkale’de köylünün bulduğu 109 yıllık top mermileri böyle imha edildi (TIKLA İZLE) Çanakkale’de köylünün bulduğu 109 yıllık top mermileri böyle imha edildi (TIKLA İZLE)

Çanakkale’nin Geyikli beldesinde bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Geyikli Yaz Panayırı, 2-5 Ağustos tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açacak. Panayır, hem bölge halkı hem de ziyaretçiler için çeşitli etkinlikler ve eğlenceler sunacak. Geyikli Yaz Panayırı, geleneksel hale gelen bir etkinlik olarak, bu yıl 2 Ağustos’ta başlayacak ve 5 Ağustos’a kadar devam edecek. Panayır, Geyikli beldesinde kurulan özel alanda gerçekleştirilecek. Ziyaretçiler, dört gün sürecek etkinlik boyunca çeşitli aktiviteler ve gösterilerle keyifli vakit geçirme fırsatı bulacak.

Bu yılki panayırda, yerel üreticilerin ve zanaatkarların stantlarının yanı sıra çeşitli kültürel gösteriler ve yarışmalar yer alacak. Panayır alanında ayrıca yöresel lezzetlerin sunulduğu gıda stantları, eğlenceli çocuk etkinlikleri ve çeşitli oyunlar da bulunacak. Katılımcılar, panayır boyunca hem alışveriş yapabilecek hem de eğlenceli vakit geçirebilecekler.

Muhabir: Veysel Akın Salkın