Bisiklete otomobil çarptı: 1 ölü Bisiklete otomobil çarptı: 1 ölü

Tekirdağ Çerkezköy Kızılpınar Mahallesi’nde aralarında husumet bulunan iki grubun tartışmasında kan aktı. 18 yaşındaki Y. S. amcası ve dedesi ile geldiği Kocameşe Mesire alanı Gölet mevkiinde husumetli 19 yaşındaki A.M’yi tüfekle vurarak öldürdü. Y.S. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınırken, üç şüpheli geniş güvenlik önlemleri altında Çerkezköy Adliyesine sevk edildi
İddiaya göre Kızılpınar Mahallesi’nde bulunan bir bağ evinde arkadaşlarıyla bir süre alkol alan A. M. ile Y. S. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine çıkan kavga sonrası Y. S. bağ evinden ayrılırken, daha sonra amcası ve dedesini arayarak yardım istedi.
Kurşun yağdırdı
Amcası ve dedesini yanına alarak A.M.’nin bulunduğu Kızılpınar Kocameşe Mesire Alanına giden Y. S. ile A.M. arasında yeniden tartışma çıktı. Tartışmanın yeniden kavgaya dönüşmesi sonucu Y. S. araçta bulunan tüfeği alarak A.M.’ye kurşun yağdırdı. Olayda A. M’nin vücuduna iki fişek isabet ederken, Y. S. ise amcası ve dedesi ile birlikte geldikleri araçla birlikte olay yerinden kaçtı. A.M.'yi yerde kanlar içinde gören arkadaşları durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Bacağından ve bel kısmından vurulan genç olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kısa sürede yakalandı
19 yaşındaki genç hastanede doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mardin’in cansız bedeni Çerkezköy Devlet Hastanesindeki ilk otopsinin ardından Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan jandarma ekipleri katil zanlısı 18 yaşındaki Y. S. ile amcası  ve dedesi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.
Adliyeye sevk edildiler
Olayda hayatını kaybeden 19 yaşındaki A.M. Kızılpınar Mahallesi’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının son yolculuğuna uğurlanırken, cenazenin olduğu saatlerde de katil zanlısı ile amcası ve dedesi geniş güvenlik önlemleri altında Çerkezköy Adliyesine sevk edildi.
Jandarma Komandolar zanlıların adliyeye çıktığı dakikalarda Çerkezköy adliyesi önünde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Kaynak: İHA