Rektör Erenoğlu'nun acı günü Rektör Erenoğlu'nun acı günü

Gelibolu Belediyesi ekipleri tarafından yapılan çevre temizliği çalışmaları, vatandaşların çöplerini doğaya bırakmaları sebebiyle oluşan görüntü kirliliğine bağlı olarak yoğunlaştırıldı. Çöp kutuları yerine gelişigüzel olarak atılan çöplerin sebep olduğu bu görüntü kirliliğini gidermek için yoğunlaştırılan çevre temizliği çalışmaları ilçe genelinde devam ediyor.
Gelibolu Belediyesi vatandaşlara çağrıda bulundu
Gelibolu Belediyesi vatandaşlara çevre temizliği konusunda uyarıda bulundu. Gelibolu Belediyesi yaptığı açıklamada vatandaşları daha duyarlı olmaları konusunda uyarırken, özellikle eski askeri lojmanlar bölgesinde detaylı bir temizlik çalışması gerçekleştirildiğini belirtti. Belediye, vatandaşlara uyarıda bulunurken çöplerini çevreye değil çöp konteynerlerine atma konusunda hassas olmalarını istedi.
Gelibolu Belediyesi tarafından vatandaşlara yapılan çağrıda, “Gelibolu’muzun temiz ve güzel kalması için herkesin sorumluluk alması gerekiyor. Lütfen çöplerimizi çevreye bırakmayalım, çöp konteynırlarına atalım. Bu şekilde birlikte şehrimize sahip çıkmış oluruz” ifadelerine yer verildi.
 

Kaynak: İHA