Çanakkale’nin Gelibolu İlçe Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevini yürüttüğü sırada yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Bartan, son yolculuğuna uğurlandı. Belediye Başkan Yardımcılığı, siyasi hayatı ve normal yaşantısında da çok sevilen Merhum Bartan’ın ölümü, Gelibolu  siyasetini, ilçe vatandaşlarını ve yakınlarını  da yasa boğdu.  Merhumun naaşı ilk olarak belediye binasına getirildi. Burada Mesai arkadaşları tarafından karşılanan  Merhum Bartan’ın tabutu başında dualar okundu, helallik alındı. 

Burada kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak “Yakalandığı amansız hastalık nedeniyle aramızdan ayrılan Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Selçuk Bartan’ı son yolculuğuna uğurladık. Kendisine bir kez daha Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Cenazeye katılarak bu kederli günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Çanakkale’de Kilitbahir Kale Müzesi, bir ay kapanıyor! Çanakkale’de Kilitbahir Kale Müzesi, bir ay kapanıyor!

Merhum Selçuk Bartan’ın cenazesi Gelibolu Belediyesi önünde yapılan törenin ardından, cenaze namazının kılınacağı İlçedeki Büyük Camine getirildi.  Buradaki programa da yine Belediye Başkanı Dr. Kamil Soyuak, Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Mesai arkadaşları, sevenleri ve yakınları katıldı. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından helalliği alınan Selçuk Bartan’ın naaşı  şehir mezarlığında toprağa verildi. 

Muhabir: Cuma Deren