Bir dizi iş ve temaslar için Kocaeli’ye giden Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, aynı zamanda Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hafize Akıncı, Kocaeli Valisi olarak göreve başlayan eski Çanakkale Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Kocaeli Valisi olarak atanan Aktaş, Çanakkale’de görev yaptığı dönemde birçok başarılı çalışmaya imza atmıştı. Ziyarette Çanakkale’nin gelişimi ve geleceği üzerine de konuşuldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Temmuz ayında Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Türkiye genelinde 5 ilin valisi değiştirildi. Bu atamalar kapsamında Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Kocaeli Valiliği görevine getirildi. Aktaş, Ağustos ayının başında yeni görevine başlarken, geride bıraktığı Çanakkale’deki başarıları ve halkla kurduğu yakın ilişkilerle hatırlanıyor.

Bisikletleri İle Türkiye Şampiyonluğu getirdiler Bisikletleri İle Türkiye Şampiyonluğu getirdiler

Boğaz Medya’dan Yeni Görevinde Başarı Dilekleri

Kocaeli’ye yaptıkları ziyaret sırasında eski Çanakkale Valisi Aktaş’a uğrayan Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı ve Başkan Yardımcısı Hafize Akıncı, Aktaş’a yeni görevinde başarı dileklerini ilettiler. Sohbet havasında geçen ziyaret sırasında, Vali Aktaş’ın Çanakkale’deki çalışmalarına değinildi ve Kocaeli’deki yeni görevinde de aynı azim ve başarıyı sürdüreceği belirtildi. Akıncı çifti, Aktaş’ın Çanakkale’de bıraktığı izlerden bahsederek, yeni görevinde de aynı başarılarla anılmasını dilediklerini ifade ettiler.

Ziyaret sırasında oldukça samimi bir atmosfer yaşandı. Vali İlhami Aktaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İsmet Akıncı ve Hafize Akıncı’ya teşekkür etti. 

Muhabir: Senem Erdem İnal