Çanakkale’de henüz bir yıl görev yapan 1991 Polis Akademisi mezunu olan ve iyi derecede İngilizce bilen Selim Arıcı, Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Özbekistan Taşkent Büyükelçiliği İçişleri Müşavirliği’ne atanmıştı.

Hastanede tedavi gören Kıbrıs Gazisine, ‘Gaziler Günü’ ziyareti Hastanede tedavi gören Kıbrıs Gazisine, ‘Gaziler Günü’ ziyareti

Arıcı yeni göreviyle alakalı açıklamada bulunarak Çanakkalelilere şu sözlerle veda etti; “Cumhurbaşkanlığı makamının 01.08.2023 tarihli kararnamesiyle güzel Çanakkale’mize hizmet etme şansına eriştim. Görev yaptığım bu süreçte değerli mesai arkadaşlarımla birlikte ilimizin huzuru ve güvenliği için tüm gayretimizle çalıştık. Bugün itibariyle Özbekistan İçişleri Müşaviri olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. Başta devlet büyüklerimiz olmak üzere bu mücadelede bizden desteğini esirgemeyen, bizimle birlikte yol yürüyen Adli ve İdari tüm paydaşlarımız ile Çanakkaleli hemşehrilerime teşekkür ederim. Şehitler coğrafyasında vatana hizmet etmiş olmanın haklı gururu ile aranızdan ayrılıyor, mesai arkadaşlarımı önce Allah'a sonra siz değerli Çanakkalelilere emanet ediyorum. Allahaısmarladık” ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi