Efeler Ligi play-off final serisi 3. maçında Ziraat Bankkart, Galatasaray’ı 3-0 mağlup ederek seride durumu 3-0’a getirdi ve 2024-2025 sezonu şampiyonu oldu.

Efeler Ligi’nde Ziraat Bankkart ile Galatasaray arasında oynanan play-off final serisinde, başkent ekibi şampiyonluğa ulaştı. Serinin 3. maçını 25-18, 25-22 ve 25-21’lik setlerle kazanan Ziraat Bankkart, mücadeleyi 3-0 kazandı ve seriyi 3-0’a getirdi. Ziraat Bankkart şampiyonluğunu ilan ederken, Galatasaray sezonu ikinci olarak tamamladı.

Karşılaşmayı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ tribünden takip etti.

Merih Demiral’ın takımı, Şampiyonlar Ligi’nde finale yükseldi Merih Demiral’ın takımı, Şampiyonlar Ligi’nde finale yükseldi

Salon: TVF Ziraat Bankkart

Hakemler: Ozan Sarıkaya, Tolgacan Dinçer

Ziraat Bankkart: Bedirhan, Murat, Anderson, Vahit Emre, Ter Maat, Clevenot, Berkay (L)

Galatasaray: Patry, Cardoso, Ahmet, Arslan, Zaytsev, Doğukan, Hasan (L), Caner (L) (Muzaffer, Aykut, Atanasov, Oğuzhan)

Setler: 25-18, 25-22, 25-21

Süre: 1 saat 25 dakika

Kaynak: İHA