Çanakkale'yi yasa boğan ölüm! Çanakkale'yi yasa boğan ölüm!

Gemi İnşaatı, Sualtı Kaynak Teknolojisi, Mekatronik ve Sualtı Teknolojisi programlarının tamamına öğrenci alacak olan Çomü Denizcilik Meslek Yüksekokulu; Eğitim ve öğretimin,  nitelik ve niceliklerini en üst seviyede tutmaya gayret ederek, okula gelecek olan öğrencilerini en iyi imkanlarla mezun etmek için hazırlıyor. İstihdam ve gelecek kaygısı bulunmayan, zamanın ihtiyaçlarına ve sektörün talebine olumlu yanıt veren bu programlardan mezun olan öğrenciler, dolgun maaşlar ile sektörde istihdam olabiliyor.
Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Halit Kuşku; Şehrimiz ülkemizin en yaşanabilir, doğal güzellik ve coğrafyası ile ön planda olan iller arasında yer almaktadır. Denizcilik sektörünün hızla gelişmeye başlaması ile birlikte okulumuzun eğitim imkanlarını en üst düzeye çıkarmak için çalışıyoruz. 
Okulumuz; Kendine ait modern bir binası, her program ve sınıflara ait teknolojik imkanlarla donatılmış derslikleri, nitelikli akademisyen kadrosu, laboratuvarları, dalış alanları, kendine ait teknesi, şehit merkezinde ve ulaşım ağının (havaalanı, otoyol, minibüs hatları) içinde bulunması, devlet yurtlarına yakınlığı, deniz ve kıyı sathında, bilim araştırma ve uygulama alanları, ilgili kurumları ile pozitif iletişimi, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi laboratuvar ve çeşitli imkanlarından yararlanması, öğrenci kulüpleri, bina içerisinde kütüphane ve ders çalışma alanlarının varlığı, öğrenci dostu rektörlük ve müdürlük anlayışı ile dikkat çekmektedir. Gemi İnşaatı programımız kendi alanında devlet üniversiteleri arasında en yüksek puanla öğrenci almaktadır. Okulumuzda başarı ve gelecek anlayışı,  tesadüfen değil, üst düzey çalışma ve emekle gerçekleşmiştir. 
Üniversitemiz ve Meslek Yüksekokulumuz, kurumsal akreditasyon sürecini başarı ile tamamlamıştır. Eğitim kalitesinin artması sebebi ile öğrenci kontenjan sayılarını sınırlı oranda tuttuk. Ayrıca 35 yaş üstü öğrencilerimize avantaj sağlayan kontenjanlarımız bulunmaktadır. Nitelikli, çalışkan, başarı hedefleri yüksek, geleceğini en iyi şekilde yönlendirmek isteyen öğrencilerimizi heyecanla bekliyoruz.

Dc6D1D2B 71F8 4824 9F25 D3E4E28Df40113C84C06 6753 406C 9534 8E187Aa2Af6453034B0D 9C8C 483C B268 42E60D6F5E0E

Kaynak: Haber Merkezi