ABD'de başkan adayı Trump'a yönelik 3. suikast girişimi engellendi ABD'de başkan adayı Trump'a yönelik 3. suikast girişimi engellendi

Çanakkale’de halkla buluşacak olan Genel Başkan Özgür Özel, ayrıca Belediye Başkanları ve teşkilatlarla da bir araya gelecek. 
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel yarın (10 Ekim Perşembe) Çanakkale’ye gelecek. Bazı temaslarda bulunacak ve miting yapacak olan Genel Başkan Özgür Özel, ilk olarak Şehitler Abidesine gidecek.  Şehitlikleri ziyaret edecek olan Özel, Şehitler Abidesinde çelenk bırakacak.  Ardından Çanakkale Merkeze gelecek olan Özel, Çanakkale Belediyesi önünde 100. Yıl meydanında halka hitap edecek.  Belediye önünde gerçekleştirilecek  mitingin ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel Belediye Başkanları ile bir araya gelecek. 
Çanakkale’ye gelecek olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in gelişi öncesinde de hazırlıklar bir bir tamamlanıyor. Çanakkale Belediyesi, Özel’in uğrayacağı güzergahlarda çevre düzenlenmesi ve  temizlikler gerçekleştirirken, Cumhuriyet Halk Partisi İl Teşkilatı ise parti binasının bulunduğu sokak ve bazı alanları posterler ve parti bayrakları ile donattı. 

Muhabir: Cuma Deren