Meteoroloji verilerine göre, 30 Ağustos'tan itibaren gök gürültülü sağanak yağışlar Çanakkale genelinde etkili olacak. Yağışlar, 1 Eylül Pazar gününe kadar aralıklarla devam edecek. 30 Ağustos Cuma günü itibarıyla Çanakkale’de gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Hava sıcaklığı 32 derece civarında seyredecek, ancak yağışla birlikte sıcaklıklarda hafif bir düşüş görülebilir. Gök gürültülü sağanak yağışlar, şehir merkezinin yanı sıra ilçelerde de etkili olacak.

Das

Yağışlar 3-4 Gün Devam Edecek

Çanakkale’de yağışlı hava 31 Ağustos Cumartesi ve 1 Eylül Pazar günleri de sürecek. Cumartesi günü sıcaklıklar 23 ila 31 derece arasında değişirken, Pazar günü ise yağışlı hava ile birlikte sıcaklık 21 ila 32 derece arasında olacak. Yağışın hafta sonu boyunca Çanakkale ve çevre ilçelerde etkisini sürdürmesi bekleniyor.

Çanakkale açıklarında bir deprem daha oldu! Çanakkale açıklarında bir deprem daha oldu!

Asdas-3

Çevre İlçelerde de Yağışlar Var

Ezine, Bayramiç, Biga gibi ilçelerde de gök gürültülü sağanak yağışlar aynı günlerde etkili olacak. Sıcaklıkların 30 derece civarında seyredeceği bu ilçelerde de yağışla birlikte hafif serinlemeler bekleniyor. Özellikle Eceabat, Gelibolu, Ayvacık, Çan gibi kıyı ve iç kesimlerde yağışlar daha yoğun olabilir.

Sonraki Günlerde Hava Durumu

Yağışların ardından 2 Eylül Pazartesi ve 3 Eylül Salı günlerinde ise hava parçalı bulutlu olacak. Sıcaklıklar bu dönemde yeniden artarak 32-33 dereceye kadar yükselecek, ancak Çanakkale genelinde nem oranı yüksek olacak.

Aaaaaaaaaaa

Bbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Muhabir: Veysel Akın Salkın