Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, Çanakkale'de önümüzdeki hafta kuvvetli yağışlar etkili olacak. Hava sıcaklıklarının genellikle mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin edilirken, gök gürültülü sağanak yağışlar Çanakkale ve çevre ilçelerde görülecek. Özellikle 16 Eylül Pazartesi gününden itibaren başlayacak olan yağışların hafta boyunca etkisini sürdürmesi bekleniyor. 16 Eylül Pazartesi günü, Çanakkale’de hava sıcaklığı 19-27 derece arasında değişecek. Gök gürültülü sağanak yağışlar gün boyu etkisini gösterecek. Özellikle kırsal bölgelerde yağışların daha şiddetli olacağı belirtiliyor. Çarşamba gününe kadar bölgede yağışların aralıklarla devam edeceği ve yer yer şiddetli yağmur geçişlerinin yaşanacağı tahmin ediliyor.

Hafta Boyunca Yağış Devam Edecek

17 Eylül Salı günü, Çanakkale'de yağışlar etkisini sürdürecek ve hava sıcaklıkları 17-26 derece arasında olacak. Bu tarihte de gök gürültülü sağanak yağışlar devam edecek, ancak yağışın şiddeti yer yer azalabilir. Çarşamba günü ise yağışlı hava devam ederken, sıcaklıklar 19-26 derece seviyelerinde kalacak.

Sadasda-1

Hastanede tedavi gören Kıbrıs Gazisine, ‘Gaziler Günü’ ziyareti Hastanede tedavi gören Kıbrıs Gazisine, ‘Gaziler Günü’ ziyareti

Muhabir: Murat Yüksel