SGK İl Müdürü Ercan'ın acı günü SGK İl Müdürü Ercan'ın acı günü

Çanakkale ve çevresi, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarına göre 20-26 Eylül 2024 tarihleri arasında yağışlı bir havanın etkisi altına girecek. Hafta boyunca sıcaklıkların mevsim normallerinde seyredeceği, ancak yer yer kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışların görüleceği belirtildi. Çanakkale merkezde 20 Eylül Cuma günü hava parçalı bulutlu ve yağışsız geçecek, sıcaklıklar ise 17 ila 26 derece arasında olacak. Cumartesi ve Pazar günleri ise gök gürültülü sağanak yağışların etkili olması bekleniyor, sıcaklıklar 18 ila 27 derece arasında seyredecek. Pazartesi günü yağışlar etkisini yavaşça kaybedecek ve parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Hafta ortasında ise sıcaklıkların 29 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

Sadasdsa

Ayvacık’ta da benzer bir hava durumu gözleniyor. Cuma günü parçalı bulutlu bir hava hakimken, hafta sonu gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Sıcaklıklar 14 ila 27 derece arasında olacak. Pazartesi günü yağışların hafiflemesiyle birlikte hava açacak, Salı günü sıcaklık 29 dereceyi bulacak. Bayramiç’te de hafta sonu yağışlar etkisini gösterecek. Cuma günü parçalı bulutlu olan hava, Cumartesi ve Pazar günleri gök gürültülü sağanak yağışa dönecek. Sıcaklıkların hafta boyunca 13 ila 28 derece arasında seyretmesi bekleniyor. Biga’da ise yağışların hafta boyunca yoğun olacağı tahmin ediliyor. Cuma gününden itibaren gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava hâkim olacak ve sıcaklıklar 15 ila 26 derece arasında olacak. Hafta başından itibaren yağışlar azalsa da bulutlu hava etkisini sürdürecek. Bozcaada’da hafta sonu kuvvetli sağanak yağışlar etkili olacak. Cumartesi ve Pazar günleri gök gürültülü sağanak yağışlar beklendiği adada sıcaklıklar 18 ila 27 derece arasında olacak. Pazartesi itibarıyla yağışların etkisini kaybetmesi ve hava sıcaklıklarının 28 dereceye kadar yükselmesi bekleniyor.

Çan ilçesinde de hafta sonu sağanak yağışlar bekleniyor. Cuma günü parçalı bulutlu olan hava, Cumartesi ve Pazar günleri gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Sıcaklıklar hafta boyunca 14 ila 29 derece arasında olacak. Pazartesi günü yağışlar zayıflarken, Salı günü hava açacak ve sıcaklık 29 dereceye kadar çıkacak. Eceabat’ta hafta sonu sağanak yağışlar etkisini gösterecek. Cumartesi günü çok bulutlu ve gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava beklenirken, sıcaklıklar 18 ila 27 derece arasında olacak. Pazartesi gününden itibaren yağışların hafiflemesi ve Salı günü sıcaklıkların 30 dereceyi bulması tahmin ediliyor.

Yfhfhfh

Ezine’de ise hafta sonu kuvvetli sağanak yağışlar bekleniyor. Sıcaklıklar hafta boyunca 13 ila 29 derece arasında olacak. Pazartesi günü yağışlar hafiflerken, Salı günü güneşli bir hava hakim olacak. Gelibolu’da da hafta sonu sağanak yağışlar etkili olacak. Cuma ve Cumartesi günleri gök gürültülü sağanak yağışların bekleniyor, sıcaklıklar ise 17 ila 29 derece arasında olacak. Pazartesi itibarıyla yağışlar zayıflayacak, Salı günü ise sıcaklıklar 30 dereceyi bulacak. Gökçeada’da hafta sonu gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. Sıcaklıklar 16 ila 29 derece arasında seyredecek. Pazartesi günü yağışların etkisini kaybetmesiyle hava açacak, Salı günü sıcaklıkların 30 dereceye çıkması bekleniyor.

Lapseki’de ise yağışlı bir hafta sonu bekleniyor. Gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağı hafta sonunda sıcaklıklar 15 ila 28 derece arasında olacak. Pazartesi gününden itibaren hava açacak, Salı günü sıcaklıkların 30 dereceye kadar çıkacağı öngörülüyor.

347C44F7 Cb90 499B Bf5F D77B72Af9550-1

Muhabir: Murat Yüksel