Çanakkale genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrederken haftaiçi kavurucu sıcaklıklar kent genelinde ve ilçelerde etkini gösterdi. Çanakkale genelinde ve ilçelerinde etkisini sürdürecek kavurucu sıcaklıklar haftaiçi ile devam edeceği bekleniyor. 

Çanakkale'de O Güne Dikkat!
Çanakkale merkezde kavurucu sıcaklıklar etkisi gösterirken vatandaşlar haftaiçine bunaltıcı bir hava sıcaklığıyla başladı. Ancak bu kavurucu  sıcaklıklar Meteoroliji 2. Bölge Müdürlüğünden alınan verilerine göre, devam edeceği öngörülüypr. Meteoroliji 2. Bölge Müdürlüğünden alınan verilerine göre, 18 Temmuz Perşmbe günü, Çanakkale'de haba sıcaklığı 39 derecelere kadar çıkacağı bekleniyor. 18 Temmuz Perşmbe günü Çanakkale'de en düşük sıcaklık ise 26 derece olacağı bekleniyor.

Sdsfdsfs

Çanakkale’de gezici araç köy köy dolaşıyor Çanakkale’de gezici araç köy köy dolaşıyor

2 Gün Yağmur Sürprizi
Çanakkale merkezde kavurucu sıcaklıklar devam ederken Çanakkale'nin o bölgesine Meteoroliji 2. Bölge Müdürlüğünden yağmur tahmini yapıldı. Çanakkale'nin Biga ilçesine 20 Temmuz Cumartesi günü yer yer sağanak yağış gösterirken, bu yağışların 21 Temmuz Pazar gününe kadar devam edeceği öngörülüyor. Biga'da etkisini gösterecek yer yer sağanak yağış etkisiyle hava sıcaklıkları 1 ila 2 derece düşeceği bekleniyor.  Meteoroliji 2. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, Biga'da haftasonu en düşük hava sıcaklığı 23 derece olurken, en yüksek ise 35 derece olacağı bekleniyor.

Sadasdasd

Çanakkale'nin bir diğer bölgesi olan Bayramiçte ise Meteoroliji 2. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, 20 Temmuz Cumartesi günü yer yer sağanak yağış bekleniyor. Yer yer yağışların etkisini göstereceği Bayramiçte hava sıcaklığı 36 derecelerde olması bekleniyor.

Sdfsdfsdfsd-1

Muhabir: Coşkun Balcı