Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, vatandaşların otobüs bekleme yerlerini daha sağlıklı hale getirmek, toplu taşıma hizmetlerinin kalitesini artırmak ve daha estetik bir görüntü oluşturmak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında otobüs duraklarını yenileme çalışmaları başladı.

“Uygulama kent genelinde yürütülecek”
Çanakkale Belediyesi, yapılan çalışmalara ilişkin açıklamada bulundu. Yeni durakların kısa sürede kullanıma açılacağının belirtildiği açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Çanakkale’de köylünün bulduğu 109 yıllık top mermileri böyle imha edildi (TIKLA İZLE) Çanakkale’de köylünün bulduğu 109 yıllık top mermileri böyle imha edildi (TIKLA İZLE)

 “Hemşehrilerimize toplu taşıma kullanırken daha rahat ve güvenli bir alan sunulması, ayrıca kent estetiğine de katkı sunması amacıyla hayata geçirilen uygulama kent genelinde yürütülecek. Çalışma kapsamında mevcut duraklar modern, konforlu ve estetik görünüme sahip duraklar ile değiştirilecek. Yeni duraklar, geniş oturma alanları ve aydınlatma sistemleriyle donatılacak. Yenileme çalışmaları hızla devam ederken, yeni duraklar kısa süre içinde hemşehrilerimizin kullanımına açılacak” 
 

Muhabir: Şahver Banu Çağlak