Piyade Er Mustafa Alemdar, gözyaşlarıyla toprağa verildi Piyade Er Mustafa Alemdar, gözyaşlarıyla toprağa verildi

Çanakkale Belediyesi, açık hava sinema etkinliklerinde Yeşilçam'dan günümüze komedi, dram ve macera dolu filmleri vatandaşlara sunmaya devam ediyor. Belediye tarafından düzenlenen geleneksel açık hava sineması etkinlikleri her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi gördü. İkincisi Barış Kafe’de düzenlenen etkinlikte vatandaşlar, yaz akşamlarının serin deniz esintisi eşliğinde açık hava sinemasının keyfine vardılar. 
Önceki gün Özgürlük Parkı'nda düzenlenen açık hava sinema etkinliklerinin ikincisi, Barış Kafe’de gerçekleştirildi. Barış Kafe’de düzenlenen etkinlikte Yeşilçam'ın efsane sanatçıları Türkan Şoray, Cüneyt Arkın ve Münir Özkul'un başrolde yer aldığı "Arım Balım Peteğim" filmi gösterime sunuldu. Üzerinden yıllar geçse de etkisini hala yitirmeyen bu filmi izlemeye gelen vatandaşlar, sandalyelerini de alıp açık havada sinemanın keyfine vardılar.

Çanakkale Belediyesi, Özgürlük Parkı ve Barış Kafe'de 30 Temmuz'a kadar sürecek olan bu açık hava sinema etkinlikleri ile vatandaşların yaz akşamlarını renklendirmeye devam ediyor.
 

Muhabir: Senem Erdem İnal