Azerbaycan Grand Prix'sini Oscar Piastri kazandı Azerbaycan Grand Prix'sini Oscar Piastri kazandı

11-14 Temmuz 2024 tarihlerinde Viyana, Avusturya’da düzenlenecek olan Avrupa Gençler Açık Su Yüzme Şampiyonası için Milli Takım Antrenörü olarak görevlendirilen Çanakkale SEM Koordinatörü ve Çanakkale Belediyespor Kulübü Yüzme Başantrenörü Nehir Çakır, aldığı bu görevle Çanakkale’nin spor dünyasında gururlandırıcı bir gelişmeye sahne olmasını sağladı.
Yıllardır Çanakkale Belediyespor Kulübü’nde yüzme alanında gösterdiği başarıların yanı sıra sporculara sağladığı katkılarıyla da tanınan Çakır, verilen bu önemli görevle Çanakkale halkı ve spor camiası tarafından merak ve heyecanla bekleniyor. 
Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yaptığı açıklamada, Başantrenör Nehir Çakır’a bu önemli görev için başarılar diledi.
Açık su yüzme, hem fiziki dayanıklılık hem de stratejik beceri gerektiren zorlu bir spor dalı. Avrupa'nın yetenekli yüzücüleri Viyana’da düzenlenecek olan açık su yüzme şampiyonasında bir araya gelecek. Türk Milli Takımı’nın bu zorlu yarışmada önemli başarılar elde etmesi beklenirken, Nehir Çakır’ın Milli Takım Antrenörü olarak Avrupa Gençler Açık Su Yüzme Şampiyonası’na katılması Çanakkale’nin spor alanındaki prestijini artırıyor ve genç sporculara ilham kaynağı oluyor.
 

Kaynak: İHA