Ezine Devlet Hastanesi'nin uzman doktor kadrosu, her geçen gün güçleniyor. Son olarak, Acil Tıp Uzmanı Dr. Mert Metin İnan, hastanenin acil servisinde göreve başladı. Uzman doktor olarak hastaneye katılan Dr. İnan, hastaların acil durumlarda en iyi sağlık hizmetini alabilmeleri için görevini özveriyle sürdürecek.

“Her 20 çocuktan 1’i kekemelik ile karşı karşıyadır” “Her 20 çocuktan 1’i kekemelik ile karşı karşıyadır”

Dr. Mert Metin İnan'ın Kariyer Yolculuğu

15 Aralık 1993'te Kadıköy'de doğan Dr. İnan, tıp alanındaki eğitim ve deneyimlerini başarılı bir şekilde tamamladı. 2011 yılında Kadir Has Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra 2018 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirerek tıp doktoru unvanını kazandı. Mezuniyet sonrası ilk görevini Kırklareli Devlet Hastanesi'nde pratisyen hekim olarak gerçekleştirdi. Ardından, 2018-2019 yıllarında Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'nde Genel Cerrahi Anabilimdalı'nda araştırma görevlisi olarak çalıştı.

Acil Tıp Uzmanlığı: 2019 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilimdalı'nda araştırma görevlisi olarak çalışmaya başlayan Dr. İnan, 2024 yılında Acil Tıp Uzmanı unvanını aldı. Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi’nde kısa bir süre görev yaptıktan sonra, Eylül 2024 itibarıyla Ezine Devlet Hastanesi'nde Acil Tıp Uzmanı olarak hizmet vermeye başladı.

Muhabir: Coşkun Balcı