Eroğlu : 'Çanakkale’nin Potansiyelini Harekete Geçirmeyi Amaçlıyoruz' Eroğlu : 'Çanakkale’nin Potansiyelini Harekete Geçirmeyi Amaçlıyoruz'

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi Müdürlüğü ekipleri, kent içinde rutin uygulamalarını sürdürüyor.  Araçlar üzerinde emniyet kemeri, motosikletlerde ise kask üzerinde hassasiyetle çalışan trafik polisleri, yayalar için de trafik güvenliği anlamında büyük özen gösteriyor. Bunlara örnek olarak geçtiğimiz günlerde yapılan bir çalışma da dikkatleri çekti.

Trafik ekipleri kentte özellikle yayalara ait alanlardan motosiklet kullanan sürücülere yönelik denetlemeler gerçekleştirdi. Bu kapsamda Sarıçay üzerinde bulunan yaya köprülerinde motosikletle geçiş yapan sürücüler hakkına işlem yapıldı.

Denetlemeye ilişkin hazırlanan videoya sosyal medyada da yer verilirken, trafik ekipleri motosiklet sürücülerine seslenerek, “Yayaların kullanımına ayrılmış olan alanları lütfen kullanmayalım. Trafikte yaya gibi değil, araç sürücüsü gibi davranalım. Lütfen kurallarına uyalım” açıklamasında bulundu.  

Muhabir: Murat Yüksel