Ezine Devlet Hastanesi'nin uzman hekim kadrosu, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Ersen Türkmen'in katılımıyla güçlendi. 2024 yılı Ekim ayı itibarıyla hastanemizde hizmet vermeye başlayan Op. Dr. Türkmen, alanındaki tecrübesi ve donanımıyla hastalarımıza şifa sunmaya devam edecek.

Eğitim ve Kariyer Geçmişi
Op. Dr. Ersen Türkmen, 2011 yılında Kerkük Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra 2011-2014 yılları arasında Kerkük’te Pratisyen Hekim olarak görev yaptı. 2016-2021 yılları arasında ise İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimini başarıyla tamamladı.

Temizlik Malzemelerinde Doğru Bilinen Yanlışlar (TIKLA İZLE) Temizlik Malzemelerinde Doğru Bilinen Yanlışlar (TIKLA İZLE)

Görev Aldığı Kurumlar
Op. Dr. Türkmen, uzmanlık eğitiminin ardından 2021-2024 yılları arasında Ankara Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi'nde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olarak çalıştı. Ayrıca 2023 yılı Ekim ayında KKTC Girne Asker Hastanesi'nde bir ay süreyle görev aldı.

Yeni Görev Yeri: Ezine Devlet Hastanesi
Op. Dr. Türkmen, 2024 yılı Ekim ayında Ezine Devlet Hastanesi'nde göreve başladı. Evli ve iki çocuk babası olan Türkmen, hastalarına en iyi sağlık hizmetini sunma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor.

Muhabir: Murat Yüksel