Çanakkale'de fırtına sebebiyle 2 gündür adalara sefer yapılamıyor (Video) Çanakkale'de fırtına sebebiyle 2 gündür adalara sefer yapılamıyor (Video)

Çanakkale’nin tanınmış ve sevilen diş hekimlerinden Can Kerem, hayatını kaybetti. Kentte uzun yıllar boyunca sağlık sektöründe hizmet veren Kerem’in vefat haberi, ailesi ve yakınlarının yanı sıra, onu tanıyan ve seven tüm Çanakkale halkını yasa boğdu.

Merhum Can Kerem’in cenazesi, bugün ikindi namazının ardından Necip Paşa Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek. Diş Hekimi Can Kerem, aynı zamanda Cumhuriyet Eczanesi’nin sahibi ve Cumhuriyet Halk Partisi eski Merkez İlçe Başkanı Eczacı Ali Uyanık’ın kayınbiraderi, emekli öğretmen Gül Uyanık’ın ise ağabeyi olarak biliniyordu. Çevresinde güler yüzü, yardımseverliği ve mesleğine olan bağlılığıyla tanınan Kerem’in vefatı, sağlık camiasında da derin bir üzüntüyle karşılandı.

Kaynak: Haber Merkezi