Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen “Kamu Spor Oyunları” etkinlikleri kapsamında spor severleri bir araya getirdi. Kamu çalışanları arasında spor bilincini artırmayı ve sağlıklı yaşamı teşvik etmeyi amaçlayan oyunlar, ilk olarak masa tenisi branşı ile start aldı. Etkinliklerin ilk aşaması olan masa tenisi turnuvası, Çanakkale’de büyük ilgi gördü. Kamu çalışanları arasında dostluk ve rekabeti birleştiren bu turnuva, spor severlere hem eğlenceli hem de çekişmeli anlar yaşattı. Katılımcılar, masa tenisinde hünerlerini sergileyerek kıyasıya mücadele ederken, sporun birleştirici gücü de etkinliğin ön plana çıkan unsurlarından biri oldu.

"Gelin Sporda Buluşalım!"

İstilacı tür görüldü (TIKLA İZLE) İstilacı tür görüldü (TIKLA İZLE)

Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, "Gelin Sporda Buluşalım!" sloganıyla herkesi spora davet ediyor. Etkinlik kapsamında farklı spor dallarında düzenlenecek oyunlar, kamu çalışanlarını aktif bir yaşam tarzı benimsemeye teşvik ederken, spor yapmanın önemini vurgulamaya devam edecek.

Kamu çalışanlarını sağlıklı yaşam ve sporun birleştirici gücü altında buluşturan bu etkinlik, yıl boyunca devam edecek çeşitli spor dallarıyla tüm Çanakkale’yi hareketlendirmeye devam edecek.

Muhabir: Murat Yüksel