Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son verilere göre, Çanakkale ve çevresinde hafta sonu boyunca kuvvetli yağışlar bekleniyor. Özellikle 12 Ekim 2024 Cumartesi ve 13 Ekim 2024 Pazar günleri, gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağı tahmin ediliyor. Vatandaşların olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli olmaları ve gerekli tedbirleri almaları önemle vurgulanıyor. 12 Ekim Cumartesi günü Çanakkale genelinde hava sıcaklıklarının 18-27°C arasında seyretmesi beklenirken, gün boyu gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. Meteoroloji, özellikle kuzey bölgelerdeki ilçelerde kuvvetli yağışların görülebileceğini belirtti.

Yağışlar Devam Ediyor

13 Ekim Pazar günü de yağışlı hava etkisini sürdürecek. Sıcaklıkların 17-24°C arasında olması beklenen günde, kuvvetli sağanak yağışlar ve gök gürültülü fırtınalar devam edecek. Pazar günü özellikle doğu ilçelerinde daha yoğun yağış beklendiği için dikkatli olunması gerektiği bildirildi.

Başkan Erkek'ten ÇABAÇAM'a ziyaret Başkan Erkek'ten ÇABAÇAM'a ziyaret

DfgdfgdPazartesi gününden itibaren Çanakkale'de yağışların hafiflemesi bekleniyor, ancak yer yer sağanak yağışlar ve kuvvetli rüzgarlar etkisini sürdürecek. 14 Ekim Pazartesi günü sıcaklıkların 18-24°C arasında olacağı öngörülüyor. Hafta boyunca sıcaklıklar mevsim normalleri civarında seyredecek.

Muhabir: Murat Yüksel