Topluluk, üç gün boyunca düzenlediği iftar programlarıyla toplam 220 öğrenciye sıcak yemek ikramında bulundu.
Kepez Marisol Kafe’de gerçekleştirilen iftar organizasyonlarına öğrencilerin yanı sıra Patika topluluğu üyeleri de katıldı. Etkinlik kapsamında öğrencilere erzak desteği de sağlanırken, birlik ve beraberlik duygularının ön plana çıktı.
“Dayanışma ve Kardeşlik Ruhu Ön Plandaydı”
Patika Grubu tarafından yapılan açıklamada, Ramazan ayının manevi atmosferinde birlik duygusunun pekiştirildiği belirtilerek şu ifadelere yer verildi:
“Öğrencilerimizle birlikte üçüncü iftarımızı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamlı organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Ramazan’ın bereketini hep birlikte paylaşmaktan duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek istiyoruz. Önümüzdeki yıllarda da benzer etkinlikleri sürdürmeyi temenni ediyoruz. Herkese hayırlı bayramlar dileriz.”
Gecede maneviyat, kardeşlik ve paylaşma duygularının yoğun şekilde hissedilirken, öğrencilerin ve gönüllülerin katılımıyla iftar sofralarının dayanışma ruhunu güçlendirdi.
Organizasyonun hayata geçirilmesinde katkıları bulunan Gökhan Bayram ve Patika üyelerine de teşekkür edildi.