Edinilen bilgiye göre bazı illerde Defterdar değişimleri oldu. Çanakkale Defterdarı olarak iki yıldan fazladır görev yapan Doğan Adıgüzel’in de Kırklareli’ne atandığı öğrenildi.  

Çanakkale açıklarında depremler devam ediyor Çanakkale açıklarında depremler devam ediyor

Çanakkale’de görev yaptığı süre içerisinde güler yüzlü kişiliği ile tanınan Doğan Adıgüzel; esnaf, kurumlar ve vatandaşlarla iç içe güzel bir çalışma ortamı yarattı. 2022 yılı Nisan ayından bu yana Çanakkale Defterdarı olarak görev yapan Adıgüzel’in yerine kimin geleceği merak edilmeye başlandı.

Memuriyetine 1988 yılında başlayan Doğan Adıgüzel, 1989-1996 yılında Kars Defterdarlığında memur ve şef olarak görev yaptığı sırada 1997-1998 dönemi Ankara Maliye Mesleki Eğitim Kursunu bitirdi. Daha sonra sırasıyla Ağrı Defterdarlığı’nda müdür yardımcısı ve müdür, Amasya Defterdarlığı’nda müdür olarak görev yaptı. 2007 yılında Maliye Bakanlığınca açılan Defterdar yardımcılığı sınavında başarı gösteren Adıgüzel, Van ve Iğdır illerinde Defterdar Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2017 Şubat ayında Ardahan Defterdarı olan Adıgüzel, burada 5 yıl görev yaptıktan sonra 9 Nisan 2022’de Çanakkale Defterdarı olmuştu.  

Muhabir: Veysel Akın Salkın