Çanakkale’nin o köyü köy değil sanki küçük bir 'Venedik' Çanakkale’nin o köyü köy değil sanki küçük bir 'Venedik'

Çanakkale’de bulunan Akçansa Güzel Sanatlar Lisesi’nin Biyoloji Öğretmeni Ersev Bozkurt, genç yaşta yaşama veda etti. Bozkurt’un vefatı ailesi ve yakınları başta olmak üzere, meslektaşları e öğrencilerini yasa boğdu. Yeni eğitim-öğretim yılın başlamasına sayılı günler kala yaşanan bu kayıp , kentte büyük üzüntü yarattı. Sevilen öğretmenin cenazesi bugün (29 Ağustos Perşembe) öğle namazına müteakip Dumlupınar Camii'nden kaldırılarak, son yolculuğuna uğurlanacak.

Türk Eğitim-Sen Çanakkale Şubesi Başkanı Resul Demirbaş, acı haberi sosyal medya hesaplarından meslektaşlarıyla paylaşırken, üzüntüsünü de kelimelere dökerek, “Çok kıymetli kardeşim Güzel Sanatlar lisesi Biyoloji Öğretmeni Türk Eğitim Sen işyeri temsilcimiz Ersev Bozkurt ‘u kaybettik. Çok üzgünüm güzel insan. Kıymetli kardeşime Allahtan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum” ifadelerini kullandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü de acı vefata ilişkin yayımladığı taziye mesajı yayımlayarak, Akçansa Güzel Sanatlar Lisesi Biyoloji Öğretmeni Ersev Bozkurt’un vefat ettiğini duyurup, kendisine Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diledi.

Muhabir: Senem Erdem İnal