Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarında  ülkemizi temsil ederek bizi gururlandıran Çanakkaleli milli sporcular Ulaş Berkim Tümer ve Merve Vatan'ın ailelerini ziyarette bulundu. Bu özel ziyareti ailenin gururunu paylaşmak ve Olimpiyatlara katılma başarısını kutlamak amacıyla gerçekleştiren Kalkan, ailelerle bir süre görüşerek sporcularımız hakkında bilgiler aldı.

Fenerbahçe derbi öncesi hata yapmadı Fenerbahçe derbi öncesi hata yapmadı

Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, Klasik Yay Erkek Milli Takımında Çanakkale ve Türkiye genelinde gösterdiği başarı ile 2024 Paris Olimpiyatlarında atıcılık branşı ile ülkemizi temsil eden Ulaş Berkim Tümer ve ülkemizi yelken branşında temsil ederek bizi gururlandıran sporcu Merve Vatan’ın ailesini ziyarette bulundu.

Ulaş Berkim Tümer'in ailesini ziyaretinde aile ile bir süre görüşen Çanakkale Gençlik ve Spor  İl Müdürü Ömer Kalkan, Tümer'in Milli Takıma yükselişi hakkında bilgi aldı ve bu başarıdaki katkısından dolayı aileye teşekkürlerini iletti.İl Müdürü Ömer Kalkan ve beraberindekiler, ardından Olimpik Sporcu Merve Vatan'ın ailesi ile bir araya gelerek Vatan'ın Olimpiyatlara katılma başarısını kutladı ve ailenin gururuna ortak oldu.

Milli sporcularımızın Paris'teki başarılarının konuşulduğu ziyaretlerde her iki aile de bu ziyaretlerde dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ederken, Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan'a teşekkür ettiler.

Muhabir: Veysel Akın Salkın