Eğitim kadar  spora da önem veren Şinasi ve Figen Bayraktar Ortaokulu, öğrencilerin daha iyi koşullarda spor yapmasını sağlamak amacı ile okul bahçesine kurulan  halı saha yeni dönem öncesinde, okulun yapımcısı ve hayırseveri iş insanı  İsmail Bayraktar tarafından yenilendi.

Yetiştirdiği yüzlerce öğrenci ile eğitime katkı sağlayan Şinasi ve Figen Bayraktar Ortaokulu, eğitim kadar öğrencilere sportif anlamda da önemli katkılar sunuyor. Eğitimcilerin   yönlendirmesi ile sporun bir çok alanında olduğu gibi, Futbolda da var olan Şinasi ve Figen Bayraktar Ortaokulu, kurduğu okul takımı ile turnuvalarda üst sıralarda yer alıyor. Okul bahçesinde yer alan halı sahada çalışmalarını sürdüren okul takımının yanı sıra, öğrencilerin de boş zamanlarında spor yapmak amacı ile kullandığı halı saha, okulun yapımcısı ve hayırseveri iş insanı  İsmail Bayraktar tarafından yenilendi.

Çanakkale’deki bu tezgahta şehit ailelerine balık ücretsiz Çanakkale’deki bu tezgahta şehit ailelerine balık ücretsiz

Üçüncü  haftayı geride bıraktığımız eğitim öğretim dönemi öncesinde okuldaki halı sahayı yenileyen iş insanı   İsmail Bayraktar,  ayrıca  Okul sporları kapsamında son yıllarda neredeyse her yıl il birincisi olan ve bölge müsabakalarında Çanakkale’yi  başarı ile temsil eden okul futbol takımında yer alan  öğrencilere de destek oluyor.   Yenilenen  sahaları ile antrenmanlarını sıklaştıran okul takımı kendilerine destek olan iş insanı İsmail Bayraktar’a şampiyonluk sözü verdiler. 
 Okul yönetimi tarafından yapılan açıklamada ise “Okulumuza her zaman destekte bulunan İş İnsanı sayın İsmail Bayraktar, son olarak okulumuz halı sahasını yenileyerek hem okul futbol takımıza destek olmuş, hem de okulumuzun sportif alanlarından biri olan halı sahamızın daha kullanışlı hale getirilmesini sağlamıştır. Bu destekten dolayı sayın İsmail Bayraktar’a okul yönetimi olarak öğrencilerimiz adına  teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi. 

83B98Ee1 8A6E 41C3 B81F A47815F96854

Muhabir: Cuma Deren