Çanakkale'de Zafer Bayramı coşkusu Kurtalan Ekspres ile zirveye taşındı Çanakkale'de Zafer Bayramı coşkusu Kurtalan Ekspres ile zirveye taşındı

Çanakkale Belediyesi temmuz ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında, Türk müziğinin en renkli dallarından biri olan cazın sevilen isimlerini, caz gecelerinde tüm müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Sanatçıların birbirinden güzel performanslarla sahne alacağı caz geceleri16-19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 
Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen, 16 Temmuz Salı günü gerçekleştirilecek ola caz gecelerinin ilk akşamında Elif Çağlar müzikseverlerle buluşacak. Şarkılarla izleyiciyi büyüleyen ve caz kompozisyonları üzerine eğitim alan Elif Çağlar, caz gecelerinin ilk akşamında Çanakkale’de sahne alacak.
Caz gecelerinin ikinci gününde ise cazın güçlü seslerinden biri olan Seran Bilgi sahne alacak. “İçinde Sen de Varsın” albümü, “Aşk Yüne Hüzzam”, “Hiç Gibi” ve “Bil Ki Ben” gibi singje’ları ile tanınmış olan ve senfoni orkestraları ile verdiği konserlerde büyüleyici performanslara imza atan Seran Bilgi, Çanakkale’deki müzikseverlere de unutulmaz bir gece yaşatacak.
Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde hafif batı müziği eğitimi alan, caz senfoni orkestrasında performans gösteren ve caz konserlerinin vazgeçilmez isimlerinden biri olarak bilinen Jülide Özçelik, üçüncü gün 18 Temmuz’da Çanakkale’de sahne alacak.
Müzik kariyerine klasik gitarla başlayan ve ardından Pera Güzel Sanatlar Akademisi’nde müzikal ve drama eğitimi alan Şenay Lambaoğlu, caz gecelerinin dördüncü gününde 19 Temmuz’da Çanakkale’de sahne alacak. 2012 yılında çıkardığı ilk albümü “İçimde Aşk Var” ile büyük tanınırlığa ve hayran kitlesine ulaşan Şenay Lambaoğlu, büyülü sesi ile seslendirdiği şarkılarla Çanakkale’deki müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.
Dört gün sürecek olan bu caz geceleri, Çanakkale’deki müzikseverler için harika bir fırsat olacak.
 

Kaynak: İHA