Dün 17.39'da merkez üssü Çanakkale'nin Ezine İlçesine bağlı Bahçeli köyünde 4.9 şiddetinde bir deprem meydana gelmişti. Çanakkale merkezde de hissedilen deprem 3 ila 5 saniye arası sürdü. Çanakkaleli vatandaşlar arasında panik yaratan deprem çevre illerdende hissedildi.

Çanakkale'nin Ezine İlçesine bağlı Bahçeli köyünde 4.9 şiddetinde gerçekleşen depremin ardından dün akşam saatlerinden sabah saatlerine kadar 7 deprem daha meydana geldi. 

Bölge'de sarsıntılar gece boyunca devam etti

 Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) verilerine göre, Çanakkale'nin Ezineilçesine bağlı  Sarpdere Köyünde 1.6  büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Akşam saatlerinde, saat 18.54 'de kaydedilen bu sarsıntının derinliği ise yerin  5.3 kilometre altında gerçekleşti.

AK Parti Çanakkale'de Makas dönemi sona erdi AK Parti Çanakkale'de Makas dönemi sona erdi

Çanakkale'nin Ezine ilçesi sallanmaya devam ediyor. Akşam saatlerinde sabah saatlerine kadar devam eden sarsıntıların Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) verilerine göre, Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Sapköyde saat 20.13'de  1.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.  Akşamsaatlerinde  gerçekleşen bu sarsıtının derinliği yerin 13.7  kilometre altında kaydedildi. Akşam saatlerinde 21.27'de bu sefer Ezine'nin Bozeliköyünde 1.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) verilerine göre, sarsıntının derinliği 6.9 kilometre olarak ölçüldü. Çanakkale'nin Ezine İlçesine bağlı Bahçeli köyünde ana depremin ardından 2.6 büyüklüğünde bir deprem daha oldu. Saat 23.15'de meydana gelen bu sarsıtının derinliği ise 7.5 olarak kaydedildi. Gece saatlerinde, saat 00.36'da ise Ezine ilçesine bağlı Karagömlek köyünde 1.8 büyüklüğünde son deprem oldu. Sarsıntının derinliği 13.1 kilometrede ölçüldü.

Çanakkale'de sabah saatlerinde ise sarsıntılar devam etti.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) verilerine göre, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Taşboğaz köyünde 1.3 büyüklüğüde bir deprem meydana geldi. sabah saatlerinde, saat 05.12'de gerçekeşen sarsıtının derinliği 14.1 kilometre altında kaydedildi. Son deprem ise Çanakkale'de Ezine ilçesinin Bozeli  köyünde 1.6 büyüklüğünde meydana geldi. Sarsıntı saat 08.53'de gerçekleşirken derinliği ise .12.7 kilometre altında ölçüldü.

Sdfsdfsdfsdfdsf

Muhabir: Veysel Akın Salkın