Çanakkale'nin o bölgesinde eğitimi güçlendirecek projede son aşama Çanakkale'nin o bölgesinde eğitimi güçlendirecek projede son aşama

Yeni haftanın ilk gününde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) camiası, iki vefat haberiyle adeta yasa boğuldu. Acı haberler üniversite internet sitesi aracılığıyla yayımlanan taziye mesajlarıyla duyuruldu.

Bunlardan ilki Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Mehmet Mendeş’in acı kaybı olarak aktarıldı. Mendeş’in kızının hayatını kaybettiği belirtilen taziyen mesajında, “Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Mehmet Mendeş’in kızı vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz” denildi.

Bir diğer taziye mesajı ise Dekan Yardımcılarından Arda Aydın’ın acı kaybı için yayımlanırken, “Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Arda Aydın’ın kayınbabası Hüseyin Kordela vefat etti. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Cenazesi bugün İkindi namazını müteakip Arslanca Camiinden kaldırılacak” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haber Merkezi