Fenerbahçe'de sağlık durumu hakkında açıklama Fenerbahçe'de sağlık durumu hakkında açıklama

Çanakkale’deki spor kulüpleri tarafından kurulan takımların yer aldığı, Çanakkale’nin süper ligi Süper Amatör Lig Müsabakaları başladı. Hafta sonu oynanan müsabakalarda yeni sezonun ilk maçı Bigaspor ve Kepez Hamidiyespor arasında oynandı. Geçtiğimi yıl Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden ve kadrosunun büyük bir bölümünü kuruyan, ligin favorilerinden Bigaspor, evinde ağırladığı Kepez Hamidiyespor’u  2-0 mağlup ederek ilk haftayı galibiyetle kapattı.  Geçtiğimiz yıl kurulan ve 1. Amatör Ligi şampiyon bitirerek bir bu yıl Süper Amatör Ligde Mücadele eden Çanakkalespor'un performansı da merak edilen takımlardan biri olmuştu. Yeni kulvarda ilk mücadelesine Kepezspor deplasmanında çıkan Çanakkalespor, ilk maçında 1-1 berabere kaldı. 

Süper Amatör Ligde Gelibolu fırtınası 
 Süper Amatör ligin ilk haftasında farkını ortaya koyarak rakibine acımayan Evreşespor, şimdiden favori olduğunu ortaya koydu. Ligin ilk haftasında evinde Hastanebayrısporu ağırlayan Gelibolu temsilcisi, rakibine acımadı. 6-0’lık skorla rakibine gol olup yağan Evreşespor, aldığı averajla ligin ilk sırasına yerleşti. Ligin ikinci sırasında ise yine favori olduğunu ilk haftada kanıtlayan Gelibolu Aydoğanspor oldu.  . Ligin favori takımlarından biri olduğunu şimdiden kanıtlayan Gelibolu Aydoğanspor, konuk olduğu Ayvacık Belediyespor’u 4-1’lik farklı bir skorla yenerek deplasmanda adeta gol makinasına dönüştü. 

Dardanelspor reaksiyon veremedi
Bir dönem süper ligde fırtınalar estiren ve bu sezon Süper Amatör Ligde mücadele eden Çanakkale Dardanelspor A.Ş. yeni sezonun ilk maçını evinde oynadı.  Sahasında  Biga temsilcisi Gümüşçaysporu ağırlayan Dardanelspor  sahasında 2-0 yenildi.    Ligin ilk haftasında reaksiyon veremeyen Çanakkale Dardanelspor ilk haftayı puansız kapattı. 

Muhabir: Cuma Deren