Cuma pazarında son aylarda balık, giyim ve sebze ve meyve fiyatlarının artmadığı gözlemlenirken vatandaşlar fiyatların artmamasından memnun.

Cuma pazarının en çok ilgi gören reyonları her zaman olduğu gibi sebze ve meyve reyonlarıydı. Vatandaşlar haftalık ihtiyaçlarını karşılamak için her hafta olduğu gibi bu haftada Cuma pazarını tercih etti. Cuma Pazarında sebze ve meyve fiyatlarının 3 haftadır değişmediği gözlemlendi. Cuma pazarında bu hafta Domates  35 TL, Çeri Domates 60 TL, Salatalık 50 TL, Kabak 50 TL, Biber 80 TL, Kapya Biber 80 TL, Çarliston Biber 80 TL, Ayşe Kadın Fasülye 100 TL, Biber Dolması 60 TL, Yerli Muz 70 TL, Portakal 40 TL , Mandalina 40 TL, Kivi 100 TL, Lahana  25 TL, Brokoli 30 TL, Karnabahar 30 TL, Yeşil, Kırmızı ve Sarı  Elma 35 TL, Marul  35TL, Ispanak 40 TL, Soğan 25 TL, Patates 25 TL, Zeytin Çeşitleri  180 TL  İla 300 TL arası, Yumurta Fiyatları 4 TL İla 7 TL arasında, Peynir Fiyatları İse 110 TL İla 490 TL arasında Pazar tezgahlarında yerini aldı.

Sardalya ve Hamsi 200 TL’ den Satıldı

Cuma pazarına ana giriş kapısından giren vatandaşlar il olarak balık alışverişlerini yaptı. Cuma pazarında sabahın erken saatların da balıklarını tezgaha çıkaran Balıkçı esnafı Cuma Pazarında Sardalya’ yı 200 TL’den, Hamsi 200 TL’ den, Yeşil İstavrit 200 TL’ den, Kupa 200 TL’ den, Kolyos 250 TL’ den, Uskumru 250 TL’den, Deniz Levrek 350 TL’ den , Deniz Çupra 350 TL’ den balık severlerin beğenisine sunuldu.

Yeni yerli üreticiler dünyaya açılacak Yeni yerli üreticiler dünyaya açılacak

Giyim Reyonlarına Yoğun İlgi

Cuma pazarında giyim reyonlarına yoğun ilgi vardı. Özellikle hava sıcakları düşünde kazaklar, yelekler , Sweatshirtler, pantolonlar ve montlar Pazar tezgahlarındaki yerini aldı. Cuma pazarına giden vatandaşlar sebze ve meyve reyonlarına uğramadan önce giyim reyonlarına uğradı. Bazı reyonların önünde ciddi kalabalıklar oluştu. Kazaklar 100 TL ve 250 TL, Yelekler 200 TL ve 250 TL, Sweatshirtler 200TL ve  350 TL Pantolonlar 300 TL ve 400 TL montlar ise 500 TL fiyat ile tezgahlarda satıldı.

Muhabir: Ogün İnal