Çanakkale’de Muhtarlar Günü Törenle Kutlandı (VİDEO) Çanakkale’de Muhtarlar Günü Törenle Kutlandı (VİDEO)

Çanakkale Okuma Kulübü 26 Ekim 2024 Cumartesi günü Mehmet Akif Ersoy İl Halk Kütüphanesinde yazar Faruk Duman'ı konuk edecek. Okuma Kulübü sözcüsü Filiz Pekel Çanakkale Okuma Kulübü’nün 2023'te kurulduğunu ifade ederek “Çanakkale Okuma Kulübü olarak 20’den fazla katılımcımız ile her ayın ilk Cumartesi günü önceden belirlenen kitap ile ilgili Mehmet Akif Ersoy İl Halk kütüphanesinde kendimize ayrılan bölümde ele aldığımız kitap ve yazarı hakkında görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bu etkinliklerimizde her geçen gün katılımcı sayımızın da arttığını gözlemliyoruz. Bu etkinlik kapsamında çok önemli ve özgün bir yazar olan ve her yayınlanan kitabını büyük bir heyecanla okuduğumuz Faruk Dumanı ağırlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 26 – 27 Ekim’ de Çanakkale’de gerçekleştirilen bir etkinlik için Çanakkale’ de olacakyazarımız Faruk Duman'ı 
bu ayın okuma günü toplantısında kendisinin yazdığı “Ve Bir Pars Hüzünle Kaybolur” isimli kitabı işleyeceğimizden  kendisini etkinliğimize davet ettik. 

Kendisine  bizi kırmadığı ve davetimizi kabul ettiği için teşekkür ediyoruz. 26 Ekim’ de Mehmet Akif Ersoy İl Halk Kütüphanesi Konferans salonunda Yazarımız Faruk Duman’ın katılımı ile saat 13.00’te etkinliğimiz gerçekleştirilecek. Tüm kitap severleri etkinliğimize bekliyoruz. Ayrıca bir özel teşekkürü de Çanakkale Okuma Kulübü olarak Çanakkale Mehmet Akif Ersoy İl Halk Kütüphanesi Müdürü Ali Osman Ünal'a sunmak istiyoruz. Okuma günleri için bize kütüphane konferans salonunu açan ve etkinliklerimizi burada yapmamızı sağlayan müdürümüz Ali Osman Ünal, bize bu konuda çok büyük bir destek veriyor kendisine tekrar teşekkür ediyoruz.“ dedi.

40F01C5A C202 4C0A 9428 66E1791D603E

Muhabir: Ogün İnal