29. Ahilik Haftası Etkinlikleri Mevlid-İ Şerif ve Ahi İkramı İle Sona Erdi (VİDEO) 29. Ahilik Haftası Etkinlikleri Mevlid-İ Şerif ve Ahi İkramı İle Sona Erdi (VİDEO)

Görev süresi tamamlanan ve hafta sonu Genel Kurula giden CHP Gençlik Kolları Başkanlığı seçiminde ipi göğüsleyen ve yeni dönem Gençlik Kolları İl Başkanlığına  Arda Cankurtaran seçildi. Cankurtaran ve ekibi CHP İl Başkanlığı binasında düzenlenen törenle görevini devraldı. Törene Merkez İlçe Başkanı  İbrahim Can Ergun, Eski Gençlik Kolları Başkanı Eren Saraç, yeni Başkan Arda Cankurtaran, yönetim kurulu üyeleri ve partili gençler katıldı. Törende bir açıklama yapan Eski Gençlik Kolları Başkanı Eren Saraç “Son dönemlerde çok kötü şeyler yaşadık ve görüyoruz ki ülkemizi Cumhuriyet Halk Partisine ihtiyacı var.  Bu nedenle bayrağı devralan arkadaşlarımız da sonuna kadar çalışmaya devam edecek.  Kongremiz de , ülkemizin yaşadığı bu sorunların içinde umut veren bir kongre süreci oldu.  Göreve talip olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi. 
Gençler üzerine düşen görevi yapacak
Devir  teslim töreninde bir açıklama yapan yeni başkan Arda Cankurtaran ise “Geçtiğimiz hafta girdiğimiz kongreyi kazandık ve göreve talip oldu. Bu kongrede kaybeden olmamakla beraber kazanan Cumhuriyet Halk Partisi oldu.  Ülkemizin aydınlık geleceği için  çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz.  Ülkemizin vaziyeti ortada, biz de gençler olarak üzerimize düşen bütün  görevleri yerine getirmeye hazırız” dedi. 
Yapılan konuşmaların ardından iki başkan birbirlerine başarılar dileyerek görev değişimlerini gerçekleştirdiler. 
 

Muhabir: Cuma Deren