Çanakkale'nin Çan ilçesinde uzun yıllardır hizmet veren ve ilçe halkı tarafından sevilen diş hekimi Dr. Halil Kocabıyıkoğlu, bir süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.Kocabıyıkoğlu’nun vefatı, hem meslektaşları hem de hastaları arasında derin üzüntü yarattı. Dr. Halil Kocabıyıkoğlu, Çan'da bulunan polikliniğinde yıllardır halkın ağız ve diş sağlığına hizmet sunmaktaydı. Mesleki kariyerindeki başarısı ve insani yönüyle tanınan Kocabıyıkoğlu, gerek hastaları gerekse meslektaşları tarafından sevilen bir hekim olarak anılıyor. Vefat haberi, bölge halkında büyük bir hüzün oluşturdu.

Merhumun cenazesi, bugün Yahya Çavuş Camii'nde kılınacak ikindi namazının ardından, Çanakkale Yeni Mezarlığı'na defnedilecek. Kocabıyıkoğlu’nun cenazesine katılmak isteyen dostları, meslektaşları ve yakınları, Yahya Çavuş Camii'nde bir araya gelerek dualarla onu son yolculuğuna uğurlayacak.

Çanakkale'de görüntü kirliliği tarihe karışıyor Çanakkale'de görüntü kirliliği tarihe karışıyor

Boğaz Gazetesi olarak Dr. Halil Kocabıyıkoğlu’nun ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileklerimizi sunuyor, merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz.

Muhabir: Ogün İnal