Acun Ilıcalı: "Bu sezon sistemi de devirerek şampiyonluğa koşacağız" Acun Ilıcalı: "Bu sezon sistemi de devirerek şampiyonluğa koşacağız"

Çanakkale temsilcisi maçı 62-56  kazanarak galibiyet serisini sürdürdü.   Geçtiğimiz yıl namağlup çıktığı grupların ardından play-of sonrası şampiyon olarak Türkiye Kadın Basketbol Ligine yükselen J&M Çanakkale Belediyespor, bu yıl da çıktığı üç lig maçının üçünü de kazanarak  serisin sürdürüyor.  Çanakkale temsilcisi, ligin üçüncü haftasında Fenerbahçe Gelişim’e konuk oldu. Serisini sürdürmek için parkeye çıkan  J&M Çanakkale Belediyespor maçaın ilk sayısını atsa da ilk çeyreği 20-17 geride tamamladı. İkinci çeyrekte de iyi başlamayan ve üst üste kaçan sayılarla Çanakkale temsilcisi yine atlıan 14 sayıya karşılık 12 sayı bulabildi ve devre arasına  34-29  geride girdi.  Devre arası sonrası moteve olarak geri dönen J&M Çanakkale Belediyespor üçüncü  ve dördüncü periyotları  12-11 kazanarak toplam skorda 62-56’ya ulaşarak maçı kazanan taraf oldu. 

Namağlup Liderlik Koltuğuna Oturdu  
J&M Çanakkale Belediyespor’da 14.33 sayı yüzdesi ile maçta 43 sayı kaydeden Cansu Öncel, maçın en skorer ismi oldu. Fenerbahçe Metro Enerji Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakayı kazanarak galibiyetle dönen Çanakkale Temsilcisi puanını 6’ya çıkararak 53 averajla lider koltuğuna oturdu. çıktığı 3 maçta üç galibiyet alan J&M Çanakkale Belediyespor  227 sayı kaydederken potasında da 174 sayı gördü. 

Muhabir: Cuma Deren