Geride bıraktığımız hafta sonu yapılan genel kurulda Çanakkale Barosu'nun yeni başkanı olarak seçilen Av. Ardahan Dikme, göreve gelmesiyle ilgili ilk açıklamasını yaptı. Dikme, "Çanakkale Barosu’nun 37. Olağan Genel Kurulu’nun resmi ve kesin sonuçlarına göre meslektaşlarımızın takdir ve destekleriyle bu göreve seçilmiş bulunmaktayım" dedi.

Okulda cıva tüpü kırıldı, hastanelik olanlar var (TIKLA İZLE) Okulda cıva tüpü kırıldı, hastanelik olanlar var (TIKLA İZLE)

Yeni başkan Dikme, "Beni bu göreve layık gören tüm meslektaşlarıma, yol arkadaşlarıma, her zaman yanımda olan eşime ve aileme, iş yerimdeki çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Önceki dönem Baro Başkanımız Av. Hande Keskin başta olmak üzere, önceki yönetimlerde görev alan tüm meslektaşlarıma da emekleri için ayrıca teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Dikme, yeni dönemde Çanakkale Barosu yönetim kurulu, denetleme kurulu, disiplin kurulu üyeliği ve TBB delegeliğine seçilen meslektaşlarını da tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.

Yeni baro başkanı, bugün saat 14.30’da Çanakkale Adliyesi’nde mazbatasını alacağını da belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi