Sosyal Medya’ya Değil Gazeteye Bakın (VİDEO) Sosyal Medya’ya Değil Gazeteye Bakın (VİDEO)

Çanakkale Barosu 37. Olağan Genel Kurulu, Avukatların yoğun katılımı ile başladı.  İki yıllık görev süreçlerini tamamlayan Baro Başkanlığı için seçime gidilmesi dolayısı ile Çanakkale Barosu 37. Olağan Genel Kuruluna gidildi. İki adayın yarışacağı ve iki gün sürecek olan Genel Kurul başladı. Daha önce Baro yönetiminde yer alan ve geçtiğimiz dönem de seçilerek Çanakkale Barosu Başkanlığu görevini yürüten Baro Başkanı  Av. Hande Keskin yeniden aday oldu. Başkanlık için adaylığını açıklayan bir başka isim ise  Ardahan Dikme oldu.

Genel Kurul ile ilgili bilgiler veren Mevcut Başkan ve Baro Başkan Adayı  Av.  Hande Keskin “Bu benim başkanlık anlamında üncü seçimim . alışırım zannetmiştim ama heyecanım en yüksek seviyede. Zaten bu heyecan bizi yeni dönem için göreve talip ettirdi.   Mesleki anlamda, baro faaliyetlerinde ve  hukukun üstünlüğü çalışmaları anlamında meslektaşlarımız için yapmak istediklerimiz devam ediyor. Dolayısı ile iddiamız, enerjimiz ve  azmimiz devam ediyor. 37. Olağan genel kurulumuzu gerçekleştireceğiz ve bugün birinci günü olduğu için çoğunluk sağlamaya çalışıyoruz. Yarın da oy kullanımı olacak ve daha önceki programlar gibi  demokrasiye uygun, hukuka uygun, bizlere yakışır bir seçim olacağına eminim” dedi.  
Baro Başkan Adayı Av. Ardahan Dikme ise “Bugün Çanakkale Barosu 37. Olağan Genel Kurulunda  çok kıymetli meslektaşlarımızla bir araya geldik. Genel kurulumuzun bütün meslektaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu seçimde kazanan Çanakkale Barosu ve Avukatlar olacak” dedi. 
 

Muhabir: Cuma Deren