Genel Kurula giden Bigaspor, yeni başkanını seçti. Çanakkale’yi Bölgesel Amatör Ligde temsil eden ve Çanakkale'nin en köklü spor kulüplerinden biri olan Bigaspor'un yeni başkanı Levent Şahin oldu.

Ezinespor hazırlık maçlarında fırtına estiriyor Ezinespor hazırlık maçlarında fırtına estiriyor

Bigaspor'un önceki gün yeni dönem başkanını seçmek üzere gerçekleştirdiği Genel Kurul, Bigaspor Sosyal Tesislerinde yapıldı. Biga Kaymakamı Ercan Kayabaş, Belediye Başkanı Alper Şen  ve spor camiasının önde gelen isimlerin katılım gösterdiği Genel Kurulda oy birliğiyle Divan Başkanlığına  Arda Bozkurt, Katip Üyeliklere Mehmet Yılmaz ve Erol Şener seçildi ve divan oluşturuldu.Ardından ilk gündem maddesi olan Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile Genel Kurul başladı.

Genel Kurulda Faaliyet raporu ikinci gündem maddesiydi. Faaliyet raporunun okunarak oylamaya sunulmaı ile kabul edilmesinin ardından Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu Raporları okundu ve Yönetim Kurulu ibra edildi. Bigaspor’un tahmini bütçesi 7 milyon 200 bin TL olarak  belirlenen kurulda Divan Kurulu Başkanı Arda Bozkurt eski başkanlar Okan Ergüven, İbrahim Küçük, başkan adayı Levent Şahin, Biga Belediye Başkanı Alper Şen ve Biga Kaymakamı Ercan Kayabaşı  da söz aldı.

"Bu güne kadar pek çok görevde yer aldım" 

Kulüp için destek ve birlik mesajlarının verildiği konuşmalardan sonra Divana tek liste iletildiği için açık oylama yapıldı ve bu oylamanın sonucunda Levent Şahin Bigaspor'un  yeni dönem başkanı olarak belirlendi. Yeni Başkan Levent Şahin, seçimden sonra yaptığı konuşmada Bigaspor'u daha iyi yerlere götürmek için çok çalışacağını belirterek “Her zaman Biga’da doğmuşçasına yaşadım.  İlçemizin gelişmesi için elimden gelen her türlü çabayı her platformda göstermeye çalıştım. Tam 19 yıl önce 21 yaşında ayak bastığım bu topraklarda  Tamamen Bigalı olmama iki yıl kaldı.  Bigaspor’un bir neferi olarak bu güne kadar pek çok görevde yer aldım.  Kulübümüzün tarihine, başarı ve başarısızlıklarına, zorluklarına şahitlik ettim.  Bugün de kulübümüzü daha parlak bir geleceğe taşımak için  deneyimli bir ekip oluşturduğumu düşünüyorum.  Başkanlık dönemimde Bigaspor’u daha iyi yerlere götürmek için çok çalışacağım.  Oluşturduğumuz ekipler Kulübümüzü daha ileriye taşıyacak deneyimde bir ekip oluşturduk.  Kulübümüzün her alanında etkin ve profesyonel bir yönetim anlayışı içerisinde yöneteceğiz” şeklinde konuştu.

"Bigaspor üyelerinin desteğine ihtiyacımız var"

Fiyatta istikrar sağlayarak kulübün mali yapısını güçlendirmek için profesyonel adımlar atacaklarını dile getiren Bigaspor Yeni Dönem Başkanı Levent Şahin “Altyapı ve gençlik gelişimlerine önem göstereceğiz.  Gençlerimize daha çok yatırım yapıp alt yapımızı güçlendirerek geleceğin yıldızlarını kulübümüzden çıkmasını sağlamak için  gerekli adımlarımız atacağız. En az bir salon sporu olmak ile birlikte kız erkek takımları oluşturmak istiyoruz. Fiyatta istikrar sağlayarak kulübümüzün mali yapısını güçlendirmek ve sürdürülebilir bir ekonomi oluşturmak için  profesyonel adımlar atacağız.  Yeni sponsor ve  iş ortakları ile mali gücümüzü arttıracağız.  Sosyal sorumluluk projelerimizle Bigaspor olarak topluma katkı sunmaya devam edeceğiz.  Bu yolda Bigaspor üyelerinin desteğine ihtiyacımız var.  Ben ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım Bigaspor’u daha iyi yerlere taşımaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Levent Şahin'in Çanakkale’yi BAL Liginde temsil eden Bigaspor Yönetim Kurulu  Başkanlığına seçildiği Yönetim Kurulu Listesinde Belediye Başkanı Alper Şen, İrfan Basmacı, Ciahn Ertaş, Kenan Polat, Muzaffer Bozkurt, İlker Çiftçi,  Semih Özmucur, Cihan Dangel, Suat Sarı, Müfit Yardımcı, Hüseyin Turan, Serhat Köstek, İsmail Türkbay ve Samet Taşkın da yeni yönetimde yer aldı.

Muhabir: Veysel Akın Salkın