FIBA Kıtalararası Kupa 2024’ün şampiyonu Unicaja FIBA Kıtalararası Kupa 2024’ün şampiyonu Unicaja

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Sivasspor’u 2-0 mağlup etti. Siyah-beyazlılara galibiyeti getiren goller 27. dakikada Ciro Immobile ve 89. dakikada Gedson Fernandes’ten geldi. Kartal bu galibiyetle birlikte Süper Lig’in ilk 3 haftasında 3 galibiyet elde ederek topladığı 9 puanla yoluna kayıpsız devam etti. Kartal, ligin ilk haftasında deplasmanda Samsunspor’u 2-0, ikinci hafta müsabakasında ise Dolmabahçe’de Antalyaspor’u 4-2’lilk skorla mağlup etmeyi başarmıştı.

Beşiktaş, bu sezon 19 takımın mücadele ettiği Trendyol Süper Lig’in 3. haftasını BAY geçmişti.

Ciro Immobile’den Süper Lig’de 3 maçta 3 gol


Beşiktaş’ın İtalyan santrforu Ciro Immobile, Sivasspor karşısında attığı golle Süper Lig’de çıktığı 3 maçta 3. golünü kaydetti. Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Sivasspor’u 2-0 mağlup etti. Siyah-beyazlılarda 34 yaşındaki yıldız oyuncu Ciro Immobile, karşılaşmanın 27. dakikasında kazanılan penaltıyı gole çevirerek takımının galibiyetinde büyük rol oynadı. Immobile böylece Trendyol Süper Lig’de forma giydiği 3 maçta 3 kez rakip fileleri sarsmış oldu. Ciro Immobile, Sivasspor karşısında 11’de sahaya çıkarken, müsabakanın 73. dakikasında yerini genç oyuncu Mustafa Hekimoğlu’na bıraktı.

Bronckhorst, Mert ve Svensson’dan vazgeçmiyor

Beşiktaş’ta Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, bu sezon oynanan 6 müsabakada da Mert Günok ve Jonas Svensson 90 dakika görev verdi. Geçtiğimiz sezona göre daha istikrarlı bir kadro yapılanmasına sahip siyah-beyazlılarda Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, kazanan takım yapısını bozmadan devam edişiyle dikkat çekiyor. Hollandalı teknik adam, bu süreçte tecrübeli kaleci Mert Günok ve Jonas Svensson’a ise 6 müsabakada da 90 dakika görev verdi. Söz konusu oyuncular, Trendyol Süper Lig’de 3, UEFA Avrupa Ligi elemelerinde 2 ve TFF Süper Kupa maçı olmak üzere 6 müsabakada 90 dakika sahada kalarak toplam 540 dakika görev aldılar.

Kaynak: İHA