Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek,  Başkan Yardımcısı Emrah Eroğlu ve Birim müdürleri ile birlikte gerçekleştirdiği teknik gezide il merkezinin farklı noktalarında belediye tarafından yürütülen çalışmaları ve projeleri yerinde incelerken bilgi topladı.

Çanakkale’de köylünün bulduğu 109 yıllık top mermileri böyle imha edildi (TIKLA İZLE) Çanakkale’de köylünün bulduğu 109 yıllık top mermileri böyle imha edildi (TIKLA İZLE)

Başkan Erkek ve beraberindeki heyet ilk olarak Bahriye Üçok Caddesinde gerçekleştirilen Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri nin yürüttüğü altyapı çalışmalarını ve Fen İşleri Müdürlüğü ile Ulaşım Hizmetleri  Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Ardından Karacaören Gazi Meclisi Caddesi ve Şehit Ömer Halisdemir Caddesine yapılan teknik gezide  Fen İşleri Müdürlüğünün sürdürdüğü üst yapı çalışmaları incelendi. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı depo basma hattı deplasesini de ziyaret eden Başkan Erkek, son olarak Prof. Dr. Sevim Buluç Sokakta Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün yapımını büyük ölçüde tamamladığı park alanını da ziyarette bulundu. Başkan Erkek, gezi boyunca yaptığı incelemelerde çalışmalarla ilgili detaylı bilgiler de aldı.

Muhabir: Senem Erdem İnal