Çanakkale'de bisiklet üstünde ilginç anlar Çanakkale'de bisiklet üstünde ilginç anlar

Gelibolu ilçesinde İlçe Müftülüğü tarafından yürütülen çalışmalarda bu yıl başarılı işler yapan Gelibolu ilçesinde görevli Diyanet personeli, özverili çalışmaları sayesinde başarı belgesi almaya hak kazandı.
Gelibolu’da toplumun her kesimine ulaşan ve eğitim, sosyal faaliyetler gibi çok geniş bir alanda hizmet sağlayan Diyanet personeli, başta Müftülük olmak üzere birçok kurumun yürüttüğü çalışmalarda başarı gösterdi. Kaymakam Bekir Abacı, düzenlenen törende başarılı personellere teşekkür belgelerini takdim ederken, göstermiş oldukları başarılı çalışmaların yanı sıra eğitim, kültür ve sosyal alandaki hizmetleri ve üstün çabalarından dolayı da başarı belgesi verdi. Aldıkları belgelerden ötürü memnuniyet duyduklarını ve görevlerine aynı azim ve kararlılıkla devam edeceklerini dile getiren personel, toplumun manevi ihtiyaçlarını karşılamada üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını belirtirken bu tür ödüllerin motivasyonlarının artmasını sağladığını ifade ettiler.

Kaymakam Bekir Abacı, İlçe Müftüsü İsmail Durna ve personellere teşekkür ederken başarılarının devamı dileklerinde bulundu.
 

Muhabir: Veysel Akın Salkın